Filmhome
Regisztráció
Nem:
Születési adatok:

Van facebook profilod?
Csatlakozz!

A Regisztrálok vagy a Regisztráció facebookkal gomb lenyomásával elolvastam és elfogadtam az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót!

Girl power!

2018-07-28 12:40 | Marci | 0 | ()   (0) | 0 szavazat

Gondolom, Scarlett Johanssont már sokan képzelték el ezerféle szerepben. Nekem minden tetszene vele, és higgyék el, elég színes a képzeletem. Nomen est omen – írják bár nevét skarlát betűkkel, ő maga lehet vörös és fekete, mind egyaránt jól áll neki, még csak Stendhal vagy rulettasztal se kell hozzá.

Ahogy veréb vagy pók is lehet, bár kétségtelen, hogy ha utóbbi a feketével párosul, akkor a párosodás vége egyik félnek elég szerencsétlen lehet. Erre mondhatják igazán, hogy a végzet asszonya. Mivel amiatt hívják azt a kis pókot fekete özvegynek, hogy miután a hím végzet(t) az utódnemzéssel, a nőstény az immár feleslegessé vált egyedet abban az értelemben is magáévá teszi, hogy szépen megeszi. Akár Hakapeszi, igaz, ő csak egy majom. 

Kedvenc színésznőm Natalija Aljanovna Romanovaként (a dinasztikus név ismét egy közös pont a Vörös verébbel) már nyolc éve tagja a Marvel filmes univerzumának. Azóta szeretnének a rajongók kimondottan neki szóló filmet, de a stúdió csak most jutott el odáig, hogy megvalósítsa álmu(n)kat. Az utóbbi időben ugyanis javult a női főszereplős szuperhősfilmek megítélése (korábban a Macskanő és az Elektra nem sokat segített az ügynek), miután a Wonder Woman elképesztő sikert hozott a konkurenciának. Időközben Joss Whedon is átigazolt ugyan a DC-hez (éppen egy másik csajos film, a Batgirl miatt), de az új forgatókönyvírót már meg is találták Jac Schaeffer személyében.     
                                           
Azt is tudni lehet, hogy Maria Djurkovic lesz a produkciós dizájner, vagyis az ő munkájától függ majd a film látványvilága, akár a Vörös verébé vagy a Suszter, szabó, baka, kémé. Annak tudatában pedig, hogy e két mozi jelentős része Budapesten forgott, és egy korábbi Marvel-képregény is ide helyezi a póklányt, talán még az az álmunk is valóra válhat, hogy a legújabb szuperhősfilm kies fővárosunkban játszódik. 


És akkor talán Scarlettet is megint testközelből láthatjuk. Ameddig meg a pókasszony csókjára várunk, marad nekünk a még nálam is öregebb Cynthia Nixon (Szex és New York), az anyányi Eva Longoria (Született feleségek) és a hegyomlás Melissa McCarthy (A partiállat). Mert jobb ma egy veréb…

WG

Legfrissebb hírek
Filmforgatás és kulisszajárás

2020-08-10 10:22 | Wolf Géza | ()   (0) | 0 szavazat ;

Etyeki, de nem bor; Korda, de nem Gyuri; stúdió, de nem színpad – mi az?.

Tovább olvasom »
Vimeo On Demand csatornát indít az ADS

2020-04-19 10:11 | Wolf Géza | ()   (0) | 0 szavazat ;

Alternatív mozizás otthonról.

Tovább olvasom »
Kritikusok