Filmhome
Regisztráció
Nem:
Születési adatok:

Van facebook profilod?
Csatlakozz!

A Regisztrálok vagy a Regisztráció facebookkal gomb lenyomásával elolvastam és elfogadtam az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót!

A nőnap királynői

2019-03-13 02:45 | wildwolf | 0 | ()   (0) | 0 szavazat

Március 8-án kiosztották a díjakat a Glamour magazin Women of the Year gáláján. A hét kategóriából minket nyilvánvalóan az év színésznője érdekelt, amelynek jelöltje volt – ábécé sorrendben – Döbrösi Laura, Farkas Franciska, Jakab Juli, Jordán Adél és Szamosi Zsófi. De akár el is hagyhattam volna az ábécézést, hisz Döbrösi Laura enélkül is az élen végzett.


Ami nem is csoda, figyelembe véve, hogy az alig 26 éves színésznő 2004 óta 6 színházi darabban és egy híján 20 filmben szerepelt, köztük a Félvilágban, az Örök télben és az Aranyélet három évadjában. És ne feledjük ki A rossz színészt se, ami szerencsére nem lett nomen est omen. Igaz, a Glamour versenyében már harmadjára indult, de az idén végre díjra válthatta a jelölést.  


A női magazin 11. alkalommal osztotta ki az olvasók kedvenceinek járó elismeréseket. Olyan nőknek, akik az elmúlt években példaképekké váltak és ösztönzők lehetnek mások számára is. A lap célja, hogy erősítse a női összefogást, és felhívja a figyelmet arra: a nők nem csupán egy csokor virágot érdemelnek egyszer egy évben, hanem a férfiakkal egyenlő béreket és esélyeket a munkahelyeken és az élet egyéb területein.  


A gálán jelen volt a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál (BIDF) idei arcaként ismertté vált Lukoviczki Réka, aki autóbalesetben vesztette el egyik lábát, de nemcsak talpra állt, hanem új protézisével futni kezdett és immár paralimpikonnak készül. Robot Girl néven előadásokat tart, divatkampányokban vesz részt, és zászlajára tűzte a másság hirdetését. Ez az igazi Girl Power!


Farkas Franciska pedig, aki az Aranyéletben együtt szerepel Döbrösi Laurával, ezúttal mintha a Könnyű leckékben megismert Kafia Mahdival beszélt volna össze. Mindketten Sugarbirdben feszítettek – ha már egy divatlap gálájáról tudósítunk, ennyi kis offolás engedtessék meg nekünk.


Azért, hogy a többi díjazott se maradjon ki a felsorolásból, íme a teljes lista:

Az év divattervezője: Sármán Nóra,

Az év énekesnője: Dallos Bogi,

Az év vállalkozója: Tomán Szabina,

Az év közösségi média sztárja: Annoni Zita,

Az év lakberendezője: Zai Viktória,

Az év hősnője címet pedig a Nyitottak vagyunk csapata kapta. 




Természetesen mindenkinek gratulálunk, de elsősorban Laurának, aki korábban úgy dedikálta a fotóját, hogy „nincs motiválóbb partner, mint egy (éhes) farkas”. Azóta keresem az én Hamupipőkémet. Telefon híján (üveg)cipővel. Bármilyen csúnyán néz is Kabos.

Legfrissebb hírek
Filmforgatás és kulisszajárás

2020-08-10 10:22 | Wolf Géza | ()   (0) | 0 szavazat ;

Etyeki, de nem bor; Korda, de nem Gyuri; stúdió, de nem színpad – mi az?.

Tovább olvasom »
Vimeo On Demand csatornát indít az ADS

2020-04-19 10:11 | Wolf Géza | ()   (0) | 0 szavazat ;

Alternatív mozizás otthonról.

Tovább olvasom »
Kritikusok